Blogimatkalle

Päiväkirjan kirjoittaminen on mukavaa ja usein jopa terapeuttista puuhaa. Olen vuosien varrella piilottanut tietokoneeni uumeniin satoja sivuja arkisia kommentteja, turhautuneita purkauksia, upeita oivalluksia ja mahdollisia tulevaisuuden suunnitelmia. Viime aikoina näppäileminen on tuntunut vähän yksinäiseltä ja kiinnostus tätä paljon puhuttua bloggaamista kohti on kasvanut.

Miksi oma päiväkirja ei sitten riitä? Oman blogin testaamiseen ajaa henkilökohtainen ja ammatillinen kiinnostus, jota on ruokkinut muutama hyvä kokemus. Olen kirjoitellut muutamia kirjoituksia muille sivuille, kuten TAKU:n blogiin jo muutama vuosi sitten ja viimeksi Tekijä hankkeen yleisötyökoulutuksesta Kokkolassa. Olisiko tämä sitä paljon puhuttua asiantuntijuuden jakamista verkossa? Seuraan omaa ohjettani ja aloitan tutkimusmatkan tänään, nyt, kevyesti.

Kirjoittelen varmaan enimmäkseen kulttuurituotannon koulutukseen liittyvistä asioista. Pohdin erityisesti oman osaamisen kehittämistä ja sitä tukevia työtapoja ja välineitä. Yksi lempi välineistäni on portfolio, jonka osaksi tämäkin blogi alkaa rakentua. Ensi viikolla koulutan kolmea eri portfolioryhmää ja niistä saatan intoutua sanomaan jotain.

Advertisements

Published by

leenab10

senior lecturer in Cultural Management

One thought on “Blogimatkalle”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s