Utbildare med passion för utvecklingsprojekt

leena_uupi2011-2Jag är utbildare och jobbar som lektor i kulturprodusentskap vid Helsinki Metropolia university of applied sciences. Mina viktigaste områden projektledning och forskning&utveckling.

Pedagogisk planering betyder både läroplansarbeten och studiehelheter inom examen. Yrkeshögskolepedagogiken är arbetslivsrelaterat och strävar till att skapa en dialog mellan praktik och teori. Handledningen inbegriper både studiehandledning och handledning av examensarbeten.

Allt som jag gör, riktar mot utveckling och fördjupning av kompetens. En stor del av mitt arbete är projektet Kreativa delaktiga Finaland som koordinerar och stöder projekt som får finansiering från Europeiska Sosialfondet. Under åren har jag arbetat med många olika projekt: Meeting the Odyssey (2013-2016), Vyyhti (2011-2014), Reititin (2010-2014, TEKIJÄ (2010-2013), Tuottaja 2020 (2009-2012) , Produforum (2007-2014). Publicationer skrivna inom projekt finns här.

Projektutvärderingen har blivit en passion för mig, eftersom medveten analys av egen projektverksamheten möjliggör utmärkta resultat, långsiktig inverkan och välmående i arbete. Jag  kombinerar min kompetens som pedagog och utvecklare  i utbildningen av projektpersonal och styrgrupper till bättre utvecklingsarbete.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s